Pop | WIES

zaterdag 09 december 2023, 19:30 - 23:00 uur
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam

De band WIES presenteert hun nieuwste album.
WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam (en voormalige studenten van POP-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam), bestaande uit Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Dan Huijser. Naast invloeden van alternatieve rock en elektronica kenmerkt de muziek van WIES zich door een onmiskenbare Do It Yourself-mentaliteit. De liedjes zijn gedachtespinsels over zowel de grote vragen in het leven als de kleine dingen die een jongvolwassene bezighouden. Het debuutalbum 'Het Is Een WIES' is in het najaar van 2021 verschenen met daarop onder meer de singles 'Soms Is Het Te Laat', 'Barman', 'Meisje' en 'Radiostilte'. In het najaar van 2023 komt hun tweede album uit, welke gevierd gaat worden met hun grootste clubshow tot dan toe in Paradiso. Op het album zijn onder andere de 3FM Megahit 'Ik Zie Ik Zie' en de nieuwe energieke track 'Blijf Weg' te horen; een vernieuwde sound, maar toch kenmerkend WIES.

Support: NOOR

Meer informatie en kaarten.

Delen