Kennismakingsworkshop Architectuur 09/02/23

donderdag 09 februari 2023
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Tijdens een kennismakingsworkshop laten we geinteresseerde studenten het creatieve onderwijsklimaat op de Academie van Bouwkunst tijdens een praktische, leerzame actieve dag zelf ontdekken. De Academie van Bouwkunst organiseert deze kennismakingsworkshops om actief kennis te maken met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de pre-master, de minor en de reguliere masteropleidingen. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen. 

Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak. Je werkt bij een live workshop in internationaal teamverband aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie van Bouwkunst. Indien online werkt iedereen zelfstandig aan de opdracht. De begeleiders kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie. De workshop begint om 9:00 en duurt tot ca. 17:00/17:30 uur. Deelname is gratis, maar is niet vrijblijvend: na aanmelding wordt er op je gerekend en verwachten we je aanwezigheid gedurende de gehele dag.
 

Voor een volledig overzicht van de workshops en open dagen, klik hier.

Delen