Soup & Socialize @AHK Culture Club

woensdag 19 april 2023, 18:00 - 20:00 uur

Hosted by Reinwardt Academie – Projectteam Schietbaan

De Culture Club en Projectteam Schietbaan van de Reinwardt Academie nodigen je uit voor soep & ontmoetingen met andere studenten van de AHK.

Tussen 18.00 en 20.00 uur ontvangen we je in de Club. Het Projectteam Schietbaan van de Reinwardt Academie: Bente Eijkelboom, Yessie Weber, Arthur Veys en Trijntje Smeets gaan deze zomer knallen in de Schietbaan. Tijdens de soep vertellen ze je meer over dit interdisciplinaire AHK event.

“Soup & Socialize” is een informele bijeenkomst voor studenten van de AHK – een uitnodiging voor kunstenaars en cultuurmakers van de toekomst om elkaar te leren kennen buiten de muren van de eigen academie.


AHK Culture Club
voor veranderaars & optimisten

AHK Culture Club bouwt aan een netwerk van veranderaars op het gebied van kunst, tech en wetenschap. In de Culture Club draait het om onderzoek en ontmoeting. Het is de plek op het Marineterrein waar studenten, onderzoekers en docenten van de AHK hun inzichten delen, onderzoek toelichten en hun kunsten vertonen. Alles onder de noemer participate, practice & (playfully) present.

Delen