Soup & Socialize 3# @AHK Culture Club

donderdag 15 juni 2023, 18:00 - 20:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

De Culture Club en de Hogeschoolraad nodigen je uit voor soep & ontmoetingen met andere studenten van de AHK.

Tussen 18.00 en 20.00 uur ontvangen we je in de Club. “Soup & Socialize” is een informele bijeenkomst voor studenten van de AHK – een uitnodiging voor kunstenaars en cultuurmakers van de toekomst om elkaar te leren kennen buiten de muren van de eigen academie.

AHK Culture Club
voor veranderaars & optimisten

AHK Culture Club bouwt aan een netwerk van veranderaars op het gebied van kunst, tech en wetenschap. In de Culture Club draait het om onderzoek en ontmoeting. Het is de plek op het Marineterrein waar studenten, onderzoekers en docenten van de AHK hun inzichten delen, onderzoek toelichten en hun kunsten vertonen. Alles onder de noemer participate, practice & (playfully) present.

Delen