AHK Starterscafé | Vind werk dat bij je past 

maandag 25 september 2023, 18:30 - 19:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshops * Netwerken * Drinks

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen expert je de fijne kneepjes van het zaken doen. Het AHK Starterscafé is altijd op maandagavond, zet het alvast in je agenda.

Wat ga je deze avond leren?
Hoe vind je je droombaan? Het werk dat echt bij je past? Vanavond gaan we dromen over de toekomst en zetten we de eerste concrete stappen. Je duikt in jouw kernwaarden en welk werk je het liefst wil doen. Je onderzoekt welke kansen en struikelblokken er op je pad liggen. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een heldere idee van jouw waarden én een klinkklaar actieplan.

Meld je gratis aan!*

 • Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). Je kunt je hier aanmelden.

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben  je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Over Corine Overvest
Corine Overvest is de expert van de avond. Ze is als senior coach verbonden aan Coaching in Cultuur, een organisatie die professionals in de creatieve industrie en cultuursector steunt in hun artistieke en persoonlijke ontwikkeling.  Ze kent de sector door en door. Zo was Corine onder meer creatief producent in de (podium)kunsten o.a. voor Teylers Museum, hoofd van Orkater en zakelijk leider van muziektheatergezelschap Via Berlin.

  Het programma 

  18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
  19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.  
  21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  Voor meer informatie kijk op: www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/

  Graag tot maandag 25 september!

  Delen