Informatieavond Master Kunsteducatie

dinsdag 23 januari 2024, 19:00 - 21:00 uur
AHK LearningLab

De Master Kunsteducatie is de master voor kunsteducatoren, kunstdocenten en kunstenaars die zich verder willen professionaliseren in het vakgebied. Tijdens deze tweejarige deeltijdopleiding werk je nauw samen met medestudenten uit verschillende disciplines en ontwikkel je een persoonlijke visie op actuele vraagstukken in de kunst en kunsteducatie.

Wil je meer weten over de Master Kunsteducatie? Schrijf je dan in voor de informatieavond op het Marineterrein bij de AHK LearningLab op dinsdag 23 januari 2024, van 19.00 tot 21.00 uur. Het studieprogramma wordt toegelicht en het is mogelijk om vragen te stellen aan de docenten en de studieleider. Ook wordt de selectieprocedure besproken. Wil je hierna nog jouw individuele situatie bespreken, dan kan je na deze avond een vervolgafspraak inplannen met studieleider Gabriela Acosta Camacho.

Locatie: AHK LearningLab 
Kattenburgerstraat 5 1018 JA Amsterdam
Gebouw #24BMeer informatie & aanmelden

Delen