AHK Starterscafé | Trek aandacht met je motivatiebrief

maandag 07 oktober 2024, 17:30 - 17:30 uur

Welkom in het AHK Starterscafé
Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Bevlogen experts brengen je zakelijk inzicht en een solide basis om te kunnen starten als creatieve professional. AHK Starterscafé is vaste prik op maandagavond. Hier lees je meer.

Deze avond in het AHK Starterscafé: Trek aandacht met je motivatiebrief   
Daar is ie dan, de baan die je graag wilt hebben. Hoe overtuig je de lezer nu dat jij dé persoon bent voor de klus? Hoe maak je je toekomstige werkgever enthousiast, hoe wakker je het vonkje aan? Juist: met je motivatiebrief. Ontdek de do’s en don’ts, en wat succesvolle ingrediënten zijn. 

Over Sylvie Mellenbergh
Sylvie Mellenbergh (zij/haar) is de expert van de avond. Zij is taal- en communicatiespecialist. Ze helpt je antwoorden te vinden op vragen als: Hoe bouw je een goede tekst op? Wanneer is een argument overtuigend? Sylvie werkt al jaren voor de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als communicatietrainer en schrijfcoach en weet welke vragen bij jou leven.  

Gratis workshop
Deze inspirerende workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). AHK-alumni die vóór 2021 zijn afgestudeerd en externe bezoekers betalen €12,50. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl.

Gratis drankje en maaltijd
Zo aan het einde van de dag heb je vast en zeker dorst én lekkere trek. Daar hebben we rekening mee gehouden. Vooraf aan de workshops bieden we je graag een lekkere, gratis maaltijd aan. En de drankjes zijn ook voor onze rekening.  

Wanneer: maandagavond 7 oktober 17.30 tot 20.30 uur
Waar: AHK Culture Club op het Marineterrein

Lees meer over dit programma

Meld je hier aan

(Je kunt hier een kaartje bestellen, ook als je geen student van de AHK bent) 

Delen