AHK Starterscafé | Kies je manier van uitbetaling

maandag 11 november 2024, 17:30 - 17:30 uur

Welkom in het AHK Starterscafé
Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Bevlogen experts brengen je zakelijk inzicht en een solide basis om te kunnen starten als professional. AHK Starterscafé is vaste prik op maandagavond. Hier lees je meer.

Deze avond in het AHK Starterscafé: Kies je manier van uitbetaling
Hoe laat jij je uitbetalen? Ga je in loondienst? Word je zzp’er? Regel je het via een payroll-bedrijf? Ontdek de voor- en nadelen van deze opties. Zo krijg je een beeld van wat het beste bij jou past. Voor iedere variant krijg je een helder stappenplan. Dat helpt je om het goed voor jezelf te regelen. Handig toch?

Over Karlijn Hemmer
Zakelijk cultureel ondernemer Karlijn Hemmer (zij/haar) is de expert van vanavond. Zij studeerde in 2017 af als Creatief Producent aan de AHK en sindsdien werkt ze op allerlei plekken in het culturele veld. Haar werk focust zich op de zakelijke en ondernemende kant van de sector, gemotiveerd door de vraag ‘hoe gaan we duurzaam om met (menselijk) kapitaal?’ 

Gratis workshop
Deze inspirerende workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). AHK-alumni die vóór 2021 zijn afgestudeerd en externe bezoekers betalen €12,50. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl.

Gratis drankje en maaltijd
Zo aan het einde van de dag heb je vast en zeker dorst én lekkere trek. Daar hebben we rekening mee gehouden. Vooraf aan de workshops bieden we je graag een lekkere, gratis maaltijd aan. En de drankjes zijn ook voor onze rekening.  

Wanneer: maandagavond 11 november 17.30 tot 20.30 uur
Waar: AHK Culture Club op het Marineterrein

Lees meer over dit programma

Meld je hier aan

(Je kunt hier een kaartje bestellen, ook als je geen student van de AHK bent) 

Delen