AHK Starterscafé | Bepaal een eerlijk tarief

maandag 18 november 2024, 17:30 - 17:30 uur

Welkom in het AHK Starterscafé
Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Bevlogen experts brengen je zakelijk inzicht en een solide basis om te kunnen starten als creatieve professional. AHK Starterscafé is vaste prik op maandagavond. Hier lees je meer.

Deze avond in het AHK Starterscafé: Bepaal een eerlijk tarief 
Wat is je werk waard? Lastig om dat te bepalen? Geen zorg, vanavond leer je hoe je een eerlijk uurtarief kunt berekenen en hoe je slimmer kunt onderhandelen over dat tarief. Je doorziet welke onderdelen meewegen in je tariefbepaling en waar fair pay in de praktijk wel en juist niet over gaat.

Over Bilal Bachir
Bilal Bachir (hij/hem) is een gepassioneerde allround performer. Dans is zijn eerste liefde. Bilal werkte nauw samen met bekende choreografen en dansgezelschappen. Hij toerde ook als luchtacrobaat door de wereld, en met het Nationaal Theater door Nederland. Sinds 2018 zet Bilal zich in voor de rechten van performers als onderdeel van de Kunstenbond.

Gratis workshop
Deze inspirerende workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). AHK-alumni die vóór 2021 zijn afgestudeerd en externe bezoekers betalen €12,50. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl.

Gratis drankje en maaltijd
Zo aan het einde van de dag heb je vast en zeker dorst én lekkere trek. Daar hebben we rekening mee gehouden. Vooraf aan de workshops bieden we je graag een lekkere, gratis maaltijd aan. En de drankjes zijn ook voor onze rekening.  

Wanneer: maandagavond 18 november 17.30 tot 20.30 uur
Waar: AHK Culture Club op het Marineterrein

Lees meer over dit programma

Meld je hier aan

(Je kunt hier een kaartje bestellen, ook als je geen student van de AHK bent) 

Delen