AHK Starterscafé | Leg je afspraken goed vast en voorkom risico’s

maandag 25 november 2024, 17:30 - 17:30 uur

Welkom in het AHK Starterscafé
Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Bevlogen experts brengen je zakelijk inzicht en een solide basis om te kunnen starten als creatieve professional. AHK Starterscafé is vaste prik op maandagavond. Hier lees je meer. 

Deze avond in het AHK Starterscafé: Leg je afspraken goed vast en voorkom risico’s
Nieuwe opdracht? Leuk! Zorg goed voor jezelf: zet afspraken op papier en dek risico’s af. Vanavond ontdek je hoe. Wat je precies vastlegt in een contract en hoe je algemene voorwaarden opstelt. Hoe je jezelf kunt beschermen tegen risico’s. 

Over Jet Hootsmans
Jet Hootsmans (zij/haar) is advocaat bij de Kunstenbond. Heb je een arbeidsconflict, een vraag over je contract of gaat iemand er met je ontwerp vandoor? Jet Hootsmans weet raad, als advocaat of als mediator. Ze heeft veel ervaring in de culturele en creatieve sector en met makers die in opdracht werken.

Gratis worskhop
Deze inspirerende workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). AHK-alumni die vóór 2021 zijn afgestudeerd en externe bezoekers betalen €12,50. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl.

Gratis drankje en maaltijd
Zo aan het einde van de dag heb je vast en zeker dorst én lekkere trek. Daar hebben we rekening mee gehouden. Vooraf aan de workshops bieden we je graag een lekkere, gratis maaltijd aan. En de drankjes zijn ook voor onze rekening.  

Wanneer: maandagavond 25 november 17.30 tot 20.30 uur
Waar: AHK Culture Club op het Marineterrein

Lees meer over dit programma

Meld je hier aan

(Je kunt hier een kaartje bestellen, ook als je geen student van de AHK bent) 

Delen