AHK Starterscafé | Leer de basics van belastingen

maandag 02 december 2024, 17:30 - 20:30 uur

Welkom in het AHK Starterscafé
Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Bevlogen experts brengen je zakelijk inzicht en een solide basis om te kunnen starten als creatieve professional. AHK Starterscafé is vaste prik op maandagavond. Hier lees je meer.

Deze avond in het AHK Starterscafé: Leer de basics van belastingen
Zie je op tegen de blauwe enveloppen? Dat hoeft niet meer! Na één avond weet je hoe het zit met de belastingen. Stroop de mouwen maar op, we gaan aan de slag. In deze training ontdek je welke aangiften je moet doen, hoe je ze moet indienen en welke kosten aftrekbaar zijn.  

Over Ilona Veldhuis en Melvin van Jaarsveld 
Ilona Veldhuis (zij/haar) en Melvin van Jaarsveld (hij/hem) zijn de trainers van de avond. Melvin is partner en register belastingadviseur (RB) en Ilona belastingadviseur bij NAHV Belastingadviseurs. Ze houden allebei van cijfers en fiscaal recht en ze delen de passie om startende ondernemers te laten begrijpen hoe het met belastingen zit. Te laten zien dat belastingen helemaal niet zo eng zijn.

Gratis workshop
Deze inspirerende workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). AHK-alumni die vóór 2021 zijn afgestudeerd en externe bezoekers betalen €12,50. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl.

Gratis drankje en maaltijd
Zo aan het einde van de dag heb je vast en zeker dorst én lekkere trek. Daar hebben we rekening mee gehouden. Vooraf aan de workshops bieden we je graag een lekkere, gratis maaltijd aan. En de drankjes zijn ook voor onze rekening.  

Wanneer: maandagavond 2 december 17.30 tot 20.30 uur
Waar: AHK Culture Club op het Marineterrein

Lees meer over dit programma

Meld je hier aan

(Je kunt hier een kaartje bestellen, ook als je geen student van de AHK bent) 

Delen