AHK Starterscafé | Maak jouw administratie simpel en makkelijk

maandag 09 december 2024, 17:30 - 17:30 uur

Welkom in het AHK Starterscafé
Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Bevlogen experts brengen je zakelijk inzicht en een solide basis om te kunnen starten als creatieve professional. AHK Starterscafé is vaste prik op maandagavond. Hier lees je meer.

Deze avond in het AHK Starterscafé: Maak jouw administratie simpel en makkelijk
Leren administreren? Dit is je kans. De truc is om stap voor stap je bonnen en facturen te verwerken in een overzicht. Okay, waar begin je dan? Wat zijn tips en wat zijn valkuilen? In de training van vanavond leg je het fundament voor jouw administratie. Als die op orde is, kun jij je vleugels uitslaan als professional.    

Over Carla Custers en Melvin van Jaarsveld
Carla Custers (zij/haar) en Melvin van Jaarsveld (hij/hem), zijn de trainers van de avond. Melvin is partner en register belastingadviseur (RB) en Carla belastingadviseur bij NAHV Belastingadviseurs. Melvin en Carla houden allebei van cijfers en delen de passie om startende culturele ondernemers te laten zien dat een administratie geen enkele moeite hoeft te kosten.    

Gratis workshop
Deze inspirerende workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). AHK-alumni die vóór 2021 zijn afgestudeerd en externe bezoekers betalen €12,50. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl.

Gratis drankje en maaltijd
Zo aan het einde van de dag heb je vast en zeker dorst én lekkere trek. Daar hebben we rekening mee gehouden. Vooraf aan de workshops bieden we je graag een lekkere, gratis maaltijd aan. En de drankjes zijn ook voor onze rekening.  

Wanneer: maandagavond 9 december 17.30 tot 20.30 uur
Waar: AHK Culture Club op het Marineterrein

Lees meer over dit programma

Meld je hier aan

(Je kunt hier een kaartje bestellen, ook als je geen student van de AHK bent) 

Delen