AHK Starterscafé | Bepaal een eerlijk tarief (ENG)

maandag 12 februari 2024, 19:00 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshop * Netwerken * borrel

Het AHK Starterscafé is (bijna) elke maandagavond open, dus blok je agenda maar vast!

Aan de slag als een buitenlandse ondernemer? Dat doe je zo!
Wil je weten hoe je als buitenlandse ondernemer start in Nederland? Hoe je je voorbereidt op freelancen? Hoe je ervoor zorgt dat je eerlijk wordt betaald? Hoe je je ideeën vertaalt naar concepten? Hoe je een projectplan opzet? Hoe je geld vindt voor je project? Hoe het Nederlandse belastingstelsel werkt?

In het AHK Starterscafé ontdek je hoe! Het AHK Starterscafé is een pop-up café in de AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Doe mee, schrijf je nu in!

Wat ga je deze avond leren?
Hoe laat jij je uitbetalen? En hoeveel? Vanavond kom je te weten welke mogelijkheden er zijn en wat de voor-en nadelen daarvan zijn. Je leert wat je kunt vragen voor je werk. Hoe je een eerlijk uurtarief kunt berekenen. Ook ontdek je hoe je slimmer kunt onderhandelen over dat tarief. Je doorziet namelijk wat meeweegt in je tariefbepaling. Je weet waar je moet zijn voor goede referentietarieven en waar fair pay in de praktijk wel en juist niet over gaat. Zo ga je nooit meer voor te weinig aan de slag.

De workshop wordt gegeven door Martijn Arnoldus, oprichter van Social Finance Matters. [Lees meer] 

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Het programma
18:30-19.00: walk in
19:00-21:30: workshop
21:30-22.00: netwerken & borrel

Delen