ATKA, D&T, OPP: KRANKJORUM speelt GEBR. NOOITGENOEG

woensdag 21 februari 2024
Studio Wieman
Papaverweg 14
1032 KH Amsterdam

KRANKJORUM maakt theatervoorstellingen over de menselijke psyche die uiteindelijk ontpoppen tot underground feesten die pas in de late uurtjes eindigen, ware theaterraves. Het doel van dit concept is om meer jongeren kennis te laten maken met de verschillende kanten van theater.

Na de pilot van vorig jaar, genaamd TRAPPELAAR komt KRANKJORUM begin februari met een gloednieuwe theaterrave GEBR. NOOITGENOEG.

In deze voorstelling wordt je meegenomen door de binnenwereld van de mens aan de hand van de relatie tussen twee broers. Twee broers die, wanneer ze samen zijn, elkaar onbewust op een destructieve manier beïnvloeden. GEBR. NOOITGENOEG gaat over het maken van keuzes waarvan je eigenlijk al weet dat je ze niet zou moeten maken, over het interne conflict binnen een verslaving.

Het absurde, speelse spel is de luchtige tegenhanger van dit zware onderwerp. KRANKJORUM gebruikt de locatie, licht en geluid om je als publiek naar een andere wereld mee te nemen. Een wereld waar de gedachtes en conflicten van de mens voorbij komen. Na deze theatrale trip neemt de muziek het over en mag je als publiek je eigen gedachten eruit dansen.

Credits (afstuderend op de voorstelling *):
Freek Aertssen - ATKA *

Lowel Caron - ATKA *
Goos van den Berg - D&T *
Jurre Pöpping - D&T *
Marit Schouwstra - OPP *
Chaja van Emde Boas - OPP *
Raygin Fullinck -  Regie

Rense Doornink - Sound Design
Myckelle van Weverwijk - Kostuums

Instagram:
@krankjorum_

Locatie, speeldata en tickets:
U kunt online tickets bestellen. Klik op de datum  van uw keuze en volg de instructies:

Voorstelling
Donderdag 8 februari 21:00

Vrijdag 9 februari 21:00
Theaterrave
Zaterdag 10 februari 21:00


GEBR. NOOITGENOEG vindt plaats in een oude Mercedes garage in Amsterdam Noord op de Papaverweg 14.

  • Op 8 en 9 februari is bij de voorstelling een gratis drankje bij de prijs van je ticket inbegrepen. Er is op deze dagen een borrel die tot 01:00 duurt.
  • Op 10 februari bij de theaterrave, zijn er vijf gratis drankjes bij de prijs van je ticket inbegrepen! De theaterrave duurt maar liefst tot 03:00.
  • De voorstelling zelf duurt van 21:00 tot 22:00. Nadat de voorstelling is afgelopen kan je altijd weg, je hoeft niet tot het einde van de borrel of de theaterrave te blijven, natuurlijk.

 

Delen