AHK Starterscafé | Start training Overtuigend Presenteren in 5 sessies

dinsdag 27 februari 2024, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Jij timmert goed aan de weg en ontwikkelt je tot een ware pro in het veld. Althans, dat zou je willen. 

Wat ga je vanavond leren?
Hoe overtuig je jouw toehoorders met jouw verhaal? Een goede presentatie gaat verder dan een mooie PowerPoint. Of je nu jouw idee moet pitchen in elf seconden of een gesprek op hoog niveau moet voeren. Als jij jouw enthousiasme en je unieke kwaliteiten op de juiste manier weet te gebruiken, zullen jouw toehoorders naar je luisteren. Na deze training ga jij vol zelfvertrouwen elke presentatie aan. Je krijgt handige handvatten om jouw verhaal op een overtuigende manier over te brengen.

De training wordt gegeven door: Marjolein Roeleveld en gastdocent Astrid Rose [lees meer]

De training Overtuigend Presenteren bestaat uit vijf trainingssessies op de dinsdagavond. Deze training is een honoursprogramme, je bent uitgenodigd om in een kleine, vaste groep aan alle vijf de sessies mee te doen. Schrijf je snel in, want er is beperkt plaats.

Meld je hier aan: 

*AHK-alumni afgestudeerd vóór 2020 en externe bezoekers zijn ook superwelkom! De kosten voor de training bedragen €75,-.

Je kunt hier je deelnameticket kopen.
(LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Zet in je agenda:

  • Vijf dinsdagen: 27-02/05-03/12-03/19-03/26-03;
  • Van: 18.30-22.00 uur;
  • De training is in het Nederlands én Engels; 
  • Locatie: AHK Culture Club, Marineterrein Kattenburgerstraat 5, Amsterdam.

Als je je aanmeldt, verwachten we je wel bij alle sessies <3. Er is plaats voor een select aantal deelnemers. De inschrijving gaat in volgorde van aanmelding. Graag tot dan! 

Delen