AHK Starterscafé | Fondsen voor jouw project (ENG)

maandag 04 maart 2024, 19:00 - 21:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshop * Netwerken * borrel

Het AHK Starterscafé is (bijna) elke maandagavond open, dus blok je agenda maar vast!

Aan de slag als een buitenlandse ondernemer? Dat doe je zo!
Wil je weten hoe je als buitenlandse ondernemer start in Nederland? Hoe je je voorbereidt op freelancen? Hoe je ervoor zorgt dat je eerlijk wordt betaald? Hoe je je ideeën vertaalt naar concepten? Hoe je een projectplan opzet? Hoe je geld vindt voor je project? Hoe het Nederlandse belastingstelsel werkt?

In het AHK Starterscafé ontdek je hoe! Het AHK Starterscafé is een pop-up café in de AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Doe mee, schrijf je nu in!

Wat ga je deze avond leren?
Het idee is er, nu de centen nog. Hoe pak je dat aan? Vanavond ontdek je met welke bril een financier naar jouw project kijkt. Hoe je in Nederland het juiste fonds bij jouw project vindt en hoe je dat fonds het beste kunt benaderen. Zo weet jij de weg te vinden naar financiers voor jouw project. Fijn, weer een stap dichter bij je doel.

De workshop wordt gegeven door Janneke Defesche, zakelijk directeur van Festival Cement. [Lees meer] 

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Het programma
18:30-19.00: walk in
19:00-21:30: workshop
21:30-22.00: netwerken & borrel

Delen