809

zaterdag 25 mei 2024, 18:00 - 23:30 uur
Academie voor Theater en Dans
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam

809 is een interdisciplinair platform dat zich toelegt op het bevorderen van connectie, samenwerking en het uitbreiden van het netwerk van AHK-studenten, studenten van andere academies en opkomende creatives die niet deel uitmaken van het onderwijssysteem.

We nodigen je graag uit voor de derde editie van het 809-evenement op 25 mei. Kom mee voor een avond vol spontane samenwerking, expressie en verbinding tussen opkomende kunstenaars. Als je medestudenten en creatives buiten de AHK wilt ontmoeten, is dit een geweldige kans!

Het programma van het evenement biedt mogelijkheden voor deze ervaringen in verschillende ruimtes, elk met zijn eigen unieke gebeurtenissen:

  • De Jam Room: De avond begint met een openingsband die de basis legt voor jamsessies en dj's. Verwacht veel dansen, een levendige en vrolijke sfeer!
  • De Experimentele Ruimte: Dit is een open canvas voor co-creatie en instant compositie. Ontworpen als een theaterachtige ruimte, met een live muziekproducent aanwezig, biedt deze ruimte jou de kans om creatief te zijn en met je eigen kunstenaarschap bij te dragen aan de compositie.
  • De Expositieruimte: Deze ruimte viert de diversiteit in de context van hedendaagse kunst en biedt film- en beeldende kunstenaars de gelegenheid hun werk te tonen.
  • De Chill Room: Dit is een ruimte om te relaxen, met jezelf of met anderen, voor het geval je even afstand wilt nemen van alle prikkels in de andere ruimtes.

Voor meer informatie over het programma, kijk op ons Instagram-account: 809.platform

Er zijn maar een beperkt aantal tickets, dus wees er snel bij: bestel je tickets hier 

 

 

Delen