AHK Starterscafé | Vind werk dat bij je past

maandag 23 september 2024, 17:30 - 20:30 uur

Welkom in het AHK Starterscafé
Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Bevlogen experts brengen je zakelijk inzicht en een solide basis om te kunnen starten als creatieve professional. AHK Starterscafé is vaste prik op maandagavond. Hier lees je meer.

Deze avond in het AHK Starterscafé: Vind werk dat bij je past 
Hoe vind je je droombaan? Het werk dat echt bij je past? Vanavond gaan we dromen over de toekomst en zetten we de eerste concrete stappen. Je duikt in jouw kernwaarden en welk werk je het liefst wil doen. Je onderzoekt welke kansen en struikelblokken er op je pad liggen.

Over Corine Overvest 
Corine Overvest (zij/haar) is de expert van de avond. Ze is als senior coach verbonden aan Coaching in Cultuur, een organisatie die professionals in de creatieve industrie en cultuursector steunt in hun artistieke en persoonlijke ontwikkeling.

Gratis workshop
Deze inspirerende workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). AHK-alumni die vóór 2021 zijn afgestudeerd en externe bezoekers betalen €12,50. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl.

Gratis drankje en maaltijd
Zo aan het einde van de dag heb je vast en zeker dorst én lekkere trek. Daar hebben we rekening mee gehouden. Vooraf aan de workshops bieden we je graag een lekkere, gratis maaltijd aan. En de drankjes zijn ook voor onze rekening.  

Wanneer: maandagavond 23 september 17.30 tot 20.30 uur
Waar: AHK Culture Club op het Marineterrein

Lees meer over dit programma

Meld je hier aan

(Je kunt hier een kaartje bestellen, ook als je geen student van de AHK bent) 

Delen