AHK Starterscafé | Breng je kansen op werk in kaart

maandag 30 september 2024, 17:30 - 17:30 uur

Welkom in het AHK Starterscafé
Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Bevlogen experts brengen je zakelijk inzicht en een solide basis om te kunnen starten als creatieve professional. AHK Starterscafé is vaste prik op maandagavond. Hier lees je meer.

Deze avond in het AHK Starterscafé: Breng je kansen op werk in kaart 
Het is een uitdaging om een plek te veroveren in het werkveld. Hoe doe je dat eigenlijk? Je moet weten wie bepalend zijn in de culturele sector en wie de sleutelfiguren zijn in jouw vakgebied. Hoe je de juiste mensen leert kennen en welke stappen je kunt zetten.

Over Simone van Bennekom
Simone van Bennekom (zij/haar) is de voormalig projectleider van het project ‘ondernemen’ van AHK. Ze is afgestudeerd aan de Academie van Theater en Dans (toneelschool), heeft een eigen theatergezelschap gehad en is afgestudeerd econoom aan de Erasmus Universiteit. Simone is ondernemer en werkt ook bij het Ministerie van Economische Zaken 

Gratis workshop
Deze inspirerende workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). AHK-alumni die vóór 2021 zijn afgestudeerd en externe bezoekers betalen €12,50. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl.

Gratis drankje en maaltijd
Zo aan het einde van de dag heb je vast en zeker dorst én lekkere trek. Daar hebben we rekening mee gehouden. Vooraf aan de workshops bieden we je graag een lekkere, gratis maaltijd aan. En de drankjes zijn ook voor onze rekening.  

Wanneer: maandagavond 30 september 17.30 tot 20.30 uur
Waar: AHK Culture Club op het Marineterrein

Lees meer over dit programma

Meld je hier aan

(Je kunt hier een kaartje bestellen, ook als je geen student van de AHK bent) 

Delen