Kick-off AHK Startercafé 2024-2025

maandag 09 september 2024, 17:30 - 20:30 uur

In september gaan de deuren van het AHK Starterscafé weer open! Er ligt voor studiejaar 2024-2025 een prachtig programma klaar met inspirerende (gratis) workshops voor de zakelijke kant van de beroepspraktijk. Tijdens deze Kick-off wordt het jaarprogramma gepresenteerd en gaan we met elkaar in gesprek.

Het thema van deze avond is: Hoe commercieel wil en mag je zijn als maker?
Mag je als theatermaker een carrière in de musicalwereld nastreven? Wordt er op je neergekeken als je als filmmaker of acteur commercials maakt? En wat betekent commercieel zijn eigenlijk voor jou als creatieve professonal?

Speciale gastspreker: Eva Eikhout
De gastspreker van deze avond is motivator Eva Eikhout. Als bevlogen ondernemer weet Eva – vol zelfspot – te vertellen over het vechten tegen de omgeving en het vrienden worden met jezelf. Haar unieke verhaal en perspectief passen perfect bij ons thema: hoe commercieel wil je zijn als maker? 

Het programma
17:30 uur - Inloop & warm welkom
18:15 uur - Shared diner + Openingsact: Elisa Costa
19:00 uur - Presentatie jaarprogramma: Myrthe en Jazzy
19:15 uur - Keynotespreker: Eva Eikhout
19:30 uur - Panelgesprek met studenten en alumni
20:15 uur - Borrel

Voor dit event zijn speciale uitnodigingen verstuurd. Wil je de Kick-off niet missen? stuur dan een bericht naar ondernemen@ahk.nl 
 

Delen