Barbara Van Lindt benoemd tot managing director DasArts

Gepubliceerd op

Barbara Van Lindt is benoemd tot managing director van de master Theater - DasArts, onderdeel van de Theaterschool. In deze functie heeft zij de dagelijkse leiding over de master en is zij verantwoordelijk voor de artistieke en onderwijskundige ontwikkeling van het studieprogramma van DasArts.

Barbara Van Lindt is benoemd tot managing director van de master Theater - DasArts, onderdeel van de Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). In deze functie heeft zij de dagelijkse leiding over de master en is zij verantwoordelijk voor de artistieke en onderwijskundige ontwikkeling van het studieprogramma van DasArts.

Barbara Van Lindt studeerde filosofie en theaterwetenschap in Antwerpen en Leuven. Ze werkte mee aan Antwerpen Culturele Hoofdstad van Europa 1993, als medewerker podiumkunsten. Ze deed ervaring op in verschillende kunstencentra: communicatie in Monty (Antwerpen), programmering in STUK (Leuven).

In 1997 richtte Van Lindt in Amsterdam de theaterwerkplaats Gasthuis op, waar zij tot eind 2001 artistiek directeur was. In 2002 keerde Barbara Van Lindt terug naar België om wp Zimmer te leiden, een werkplaats voor dans en performance. Sinds 2006 werkt zij als programmamedewerker bij het Kunstenfestivaldesarts in Brussel. De afgelopen twee jaar was Barbara Van Lindt betrokken bij DasArts als adviseur voor de studenten.
 

Meer informatie
Freek van Duijn, managing director DasArts a.i.
T +31 20 586 9636
E dasarts@dasarts.nl

Delen