Aanmelden voor cursussen 2009-2010

Gepubliceerd op

In september beginnen de cursussen Productie-assistentie en Lichtassistentie. Deze cursussen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte en duren ongeveer negen maanden. Je werkt mee aan derde- en vierdejaarsproducties. Voor beide cursussen is het nog mogelijk om je aan te melden.

 

N.B. De Nederlandse Film en Televisie Academie is gesloten tot 17 augustus. Je ontvangt na die datum bericht over plaatsing.

Cursus Productie-assistentie
september 2009 tot en met mei 2010
De cursus Productie-assistentie is bedoeld voor nieuwsgierige mensen met goede organisatorische en sociale vaardigheden. Na een theoretisch gedeelte van ongeveer een maand, waarin je leert over de organisatie van een productie, doe je veel praktijkervaring op bij diverse eindexamen- en derdejaarsfilms. De cursus kan een goede opstap zijn naar een assistentfunctie in de filmwereld.

Deadline voor aanmelden: 17 juli 2009; als er daarna nog plaatsen zijn tot uiterlijk 24 augustus 2009.

Meer informatie over de cursus Productie-assistentie (incl. aanmeldformulier)

Cursus Lichtassistentie
september 2009 tot en met juni 2010
Wie overweegt om zich aan te melden voor de studierichting Camera/Licht en werkervaring wil opdoen op een filmset, kan zich aanmelden voor de cursus Lichtassistentie. Ook deze cursus begint met een theoriegedeelte, met lessen in elektriciteit, lichttheorie en apparatuur. In het praktijkgedeelte, dat doorloopt tot in juni 2010, assisteer je bij filmproducties van de Filmacademie.

Deadline voor aanmelden: 24 augustus 2009

Meer informatie over de cursus Lichtassistentie (incl. aanmeldformulier)http://www.filmacademie.nl/nl/studierichtingen/cursussen/cursus-lichtassistentie/

Delen