ITs Festival

Gepubliceerd op

Van 19 tot 27 juni vindt in Amsterdam de twintigste editie van het ITs Festival plaats, het grootste festival van theaterschoolstudenten in Europa. Met diverse afstudeervoorstellingen van dans- en theaterstudenten is de Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten goed op het festival vertegenwoordigd.

vrijdag 19 - zaterdag 27 juni 2009, Amsterdam

Van vrijdag 19 tot zaterdag 27 juni vindt in Amsterdam de twintigste editie van het ITs Festival plaats, het grootste festival van theaterschoolstudenten in Europa. Met diverse afstudeervoorstellingen van dans- en theaterstudenten is de Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten goed op het festival vertegenwoordigd.

Gedurende het festival zijn ongeveer tachtig afstudeervoorstellingen van meer dan tweehonderd getalenteerde theater- en dansstudenten uit binnen- en buitenland te bewonderen. De voorstellingen vinden onder andere plaats in de Theaterschool, het Compagnietheater, de theaters in de Nes (De Brakke Grond, Frascati, de Engelenbak, het Comedy Theater), Crea, Theater Bellevue, het Rozentheater, De Kleine Komedie en de Doelenzaal, allemaal gelegen op loopafstand van het Centraal Station.

Zie het overzicht hieronder voor de voorstellingen van Theaterschoolstudenten op het ITs Festival. Informatie over kaartverkoop vind je op de website van het ITs Festival: www.itsfestival.nl.

Delen