Publieksprijs gewonnen door Wes

Gepubliceerd op

De eerste Cineville Publieksprijs voor de beste eindexamenfilm van de Nederlandse Film en Televisie Academie is uitgereikt aan de makers van Wes, een ontroerende fictiefilm over een elfjarig jongetje dat op voetbalkamp wordt gestuurd terwijl zijn moeder op sterven ligt.

De eerste Cineville Publieksprijs voor de beste eindexamenfilm van de Nederlandse Film en Televisie Academie is uitgereikt aan de makers van Wes, een ontroerende fictiefilm over een elfjarig jongetje dat op voetbalkamp wordt gestuurd terwijl zijn moeder op sterven ligt. De tweede prijs ging naar Jacco's film. Op drie eindigde Bingo, een fictiefilm waarin drie Russische immigranten en hun harde levens in Amsterdam centraal staan. De drie films zijn de komende weken te zien in een speciale tour langs vier Cinevilletheaters.

 

Delen