Talkshow in Desmet over Nassenstein Startprijs en VPRO Documentaire Prijs

Gepubliceerd op

Op dinsdagavond 23 juni vond in Desmet een talkshow plaats met de winnaars van de Nassenstein Startprijs voor het team dat gewerkt heeft aan de beste fictie-eindexamenfilm en de VPRO Documentaire Prijs voor de crew van de meestbelovende eindexamendocumentaire. De talkshow werd geleid door Jan Pieter Ekker, filmrecensent voor de Volkskrant. Ook waren winnaars uit voorgaande jaren aanwezig om te vertellen wat zij met hun prijs hebben gedaan. Wat heeft de prijs betekend voor hun carrière?

 

Gasten waren o.a. Lourens Blok & Christian Sparborth die in 2006 voor hun eindexamenfilm Liefde Dood & Luchtgitaar de Nassenstein Startprijs wonnen, Peter Römer van Endemol Nederland (sponsor van de Nassenstein Startprijs), Jan Jaap Kuiper, winnaar van VPRO Documentaire Prijs in 2008 voor de eindexamenfilm Pjotr - brieven uit de Goelag en Luuk van Bemmelen die in 2004 samen met Remy van Heugten voor de eindexamenfilm Over Rozen de AVRO Nassenstein Startprijs ontving.

Delen