Informatieavond masteropleiding Film

Gepubliceerd op

Negen talentvolle studenten met een diverse achtergrond zijn in maart begonnen aan de nieuwe masteropleiding Film aan de Nederlandse Film en Televisie Academie. Het programma, waarin niet productie maar reflectie centraal staat, is in zijn opzet uniek, zowel binnen Nederland als internationaal. Een nieuwe lichting start in januari 2010. Op woensdag 26 augustus 2009 is de voorlichtingsavond voor het nieuwe studiejaar.

 

De masteropleiding Film is bedoeld voor talentvolle makers die al een bacheloropleiding achter de rug hebben. Dat kan een filmopleiding zijn maar eveneens een verwante beeldende kunst-, media- of journalistieke opleiding. Enige jaren werkervaring is noodzakelijk. Ook ervaren filmmakers die zich willen verdiepen of een nieuwe richting in hun carrière willen inslaan zijn welkom. Het nieuwe jaar start op 11 januari 2010; aanmelden kan tot maandag 21 september 2009. De selectiegesprekken vinden plaats in de periode 19-23 oktober 2009 (week 43).

Wie geïnteresseerd is in de master Film wordt sterk aangeraden de voorlichtingsavond te bezoeken. Je kunt je aanmelden via info@masterfilm.nl. Ben je verhinderd op 26 augustus maar heb je wel interesse in de opleiding, neem dan contact op via hetzelfde adres.

Tijd en locatiewoensdag 26 augustus 2009, aanvang 20.00 uurNederlandse Film en Televisie AcademieMarkenplein 1, Amsterdam

Meer informatie over de master Film

Delen