Uitmarkt te gast in de Theaterschool

Gepubliceerd op

Eind augustus wordt het nieuwe culturele seizoen traditioneel geopend met de Uitmarkt. Dit jaar vindt in en rond de Theaterschool het jongerenprogramma van de Uitmarkt plaats: The Remix. Er zijn diverse optredens van onder andere Het Syndicaat, Kunstbende, Dansgroep Amsterdam en theatergroep Rast.

 

In samenwerking met het productiehuis voor jongeren Nowhere krijgen vijf jonge talenten van de Theaterschool de kans om met een artiest naar keuze op te treden. Ook dit jaar brengen zij daarnaast een eigen route uit langs de Uitmarktpresentaties die zij zelf gaan bekijken; het publiek kan via ansichtkaarten precies volgen welke route de talenten op de Uitmarkt zouden nemen. Verder zijn er optredens van onder andere de Kiss Moves en de Kunstbende.

Tijd en locatie
vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2009
de Theaterschool, Jodenbreestraat 3, Amsterdam

Voor meer informatie over de Uitmarkt: www.uitmarkt.nl.

Delen