Volle maan genomineerd voor VES Award

Gepubliceerd op

De eindexamenfilm Het mysterie van de volle maan van regisseur Jeffrey De Vore is door de Visual Effects Society (VES) in Los Angeles genomineerd voor een VES Award in de categorie Outstanding Visual Effects in a Student Project. Flip Buttinger en David Goubitz zijn verantwoordelijk voor de Visual Effects in de film. De Vore, Buttinger en Goubitz studeerden in 2009 af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie.

De eindexamenfilm Het mysterie van de volle maan van regisseur Jeffrey De Vore is door de Visual Effects Society (VES) in Los Angeles genomineerd voor een VES Award in de categorie Outstanding Visual Effects in a Student Project. Flip Buttinger en David Goubitz zijn verantwoordelijk voor de Visual Effects in de film. De winnaar zal op 28 februari bekend gemaakt worden tijdens de 8th Annual VES Awards Ceremony.

Het mysterie van de volle maan is een pilot van een spannende en humoristische jeugdserie, waarin de avonturen gevolgd worden van een genootschap van jongens en meisjes dat bij iedere volle maan in het diepste geheim vecht tegen monsters en andere kwaadaardige wezens.

De Vore, Buttinger en Goubitz studeerden in 2009 af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie.

Zie ook www.hetmysterievandevollemaan.filmacademie.nl.

Delen