Studenten School voor Nieuwe Dansontwikkeling winnen prijs

Gepubliceerd op

Met het door henzelf geschreven en gedanste 'Gerro, Minos & Him' hebben studenten Roger Sala Reyner en Simon Tanguy en alumnus Aloun Marchal de tweede prijs gewonnen op Danse Elargie. Dit festival vond plaats op 26 en 27 juni in Parijs, Frankrijk.

Met het door henzelf geschreven en gedanste 'Gerro, Minos &  Him' hebben studenten Roger Sala Reyner en Simon Tanguy en alumnus Aloun Marchal de tweede prijs gewonnen op Danse Elargie. Dit festival vond plaats op 26 en 27 juni in Parijs, Frankrijk.

Roger Sala Reyner is derdejaarsstudent aan de School voor Nieuwe Dansontwikkeling en Simon Tanguy vierdejaars. Aloun Marchal studeerde eerder af aan dezelfde opleiding. Met de tweede prijs winnen zij een geldbedrag van € 7.000.

Danse Elargie is een jaarlijkse danswedstrijd georganiseerd door Le Theatre de la Ville in Parijs en Le Musee de la Danse in Rennes. Uit 350 inzendingen koos de jury 19 stukken die meedongen naar de prijzen.

De Theaterschool feliciteert de drie dansers van harte met hun prijs.

Meer informatie
www.danse-elargie.com

Delen