Theater, dans en film op ITs Festival

Gepubliceerd op

Van dinsdag 22 tot en met woensdag 30 juni vindt in Amsterdam de eenentwintigste editie van het ITs Festival plaats, het grootste festival van theaterschoolstudenten in Europa. Met diverse afstudeervoorstellingen van dans- en theaterstudenten is de Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten goed vertegenwoordigd op het festival.

Van dinsdag 22 tot en met woensdag 30 juni vindt in Amsterdam de eenentwintigste editie van het ITs Festival plaats, het grootste festival van theaterschoolstudenten in Europa. Met diverse afstudeervoorstellingen van dans-, theater- en filmstudenten is de Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten goed vertegenwoordigd op het festival.

Gedurende het festival zijn ongeveer zeventig afstudeervoorstellingen van meer dan tweehonderd getalenteerde theater- en dansstudenten uit binnen- en buitenland te bewonderen. ITs geeft een goed beeld van wat de podiumkunsten de komende jaren zullen laten zien.

De voorstellingen vinden onder andere plaats in de Theaterschool, het Compagnietheater, de theaters in de Nes (De Brakke Grond, Frascati, de Engelenbak, het Comedy Theater), Crea, Theater Bellevue, het Rozentheater, De Kleine Komedie en de Doelenzaal, allemaal gelegen op loopafstand van het Centraal Station.

Zie het overzicht hieronder voor de voorstellingen van studenten van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten op het ITs Festival. Informatie over kaartverkoop vind je op de website van het ITs Festival: www.itsfestival.nl.

Zie ook Eindwerk theaterschool.

Theater
22 juni - De Jossen - Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie

25 juni - Harmonielehre - Mime

25 juni - Look Closer - Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie

25 & 26 juni - Kliché - Regie

25 & 26 juni - De Coup/e- Regie 

27 juni - Pulse - Mime

28 juni - Are you there - Mime

28 juni - Voordat de zon ontploft - master Theaterzanger

28 & 29 juni - Ten Onder - Regie

Dans
27 juni - Modern Dance Part 1 (Moderne theaterdans)

28 juni - Dansers van morgen - Klassiek ballet (Nationale Balletacademie)

30 juni - SNDO Witness - School voor Nieuwe Dansontwikkeling

30 juni - Cosas - School voor Nieuwe Dansontwikkeling

Film

29 juni - 3 x Film: Kapot, Mo en Dicht bij mij vandaan

Delen