Grachtenfestivalprijs 2010 voor Judith van Wanroij

Gepubliceerd op

Sopraan Judith van Wanroij, oud-studente van het CvA, heeft de Grachtenfestivalprijs 2010 gewonnen. Op woensdag 18 augustus kreeg zij de prijs uit handen van jurylid en dirigent Jan Willem de Vriend. 'Opvallend aan Van Wanroij is haar pure, oprechte benadering van de muziek. Dit straalt ze niet alleen op het podium uit, maar ook als persoon,' aldus de jury.

 

Sopraan Judith van Wanroij, oud-studente van het CvA, heeft de Grachtenfestivalprijs 2010 gewonnen. Op woensdag 18 augustus kreeg zij de prijs uit handen van jurylid en dirigent Jan Willem de Vriend. 'Opvallend aan Van Wanroij is haar pure, oprechte benadering van de muziek. Dit straalt ze niet alleen op het podium uit, maar ook als persoon,' aldus de jury.
Van Wanroij wint naast een optreden in de Hermitage Sint Petersburg ook een optreden op de volgende editie van het Grachtenfestival.

undefinedMeer informatie

 

Delen