Tweede editie Atlas Academy op het Conservatorium

Gepubliceerd op

Van 16 tot en met 28 augustus organiseert het Atlas Ensemble in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam de tweede editie van de Atlas Academy. De Atlas Academy is een uniek laboratorium voor het scheppen van nieuwe interculturele muziek.

 

Componisten en musici kunnen zich aanmelden om tijdens de Atlas Academy samen te studeren, te musiceren en te creëren. Ze volgen en verzorgen workshops, lezingen en gratis optredens in de Openbare Bibliotheek Amsterdam, naast het Conservatorium van Amsterdam. Op 27 en 28 augustus is er open huis in het Conservatorium, waar de nieuwe werken ontstaan op de Atlas Academy aan het publiek worden gepresenteerd. De toegang is gratis.

Het Atlas Ensemble is een uniek kamerorkest bestaande uit briljante muzikanten uit China, het Nabije Oosten en Europa. Het orkest brengt een uniek geluid waarin westerse en niet-westerse instrumenten samenkomen.

Kijk voor alle informatie over de Atlas Academy, inclusief het aanmeldformulier, op www.atlasensemble.nl.

Delen