AHK heeft nieuwe website

Gepubliceerd op

De websites van de AHK en haar zes faculteiten zijn geheel vernieuwd. Op de nieuwe site krijgen enerzijds de diverse onderdelen van de AHK meer ruimte voor eigen profilering, terwijl anderzijds de samenhang binnen het geheel wordt vergroot. Uniek aan de nieuwe site is dat studenten en medewerkers erop kunnen inloggen en informatie op maat te zien krijgen.

 

AHK-onderdelen met een sterke eigen identiteit, zoals opleidingen en lectoraten, krijgen in het nieuwe ontwerp de ruimte om zichzelf te profileren. In een eigen omgeving met eigen navigatie kunnen zij direct hun doelgroepen aanspreken. Elk onderdeel behoort echter wel tot een groter geheel; in eerste instantie de eigen faculteit, in tweede instantie de AHK. Door deze samenhang met ruimte voor zelfstandige profilering wordt invulling gegeven aan de gedachte achter de AHK-huisstijl van eenheid in verscheidenheid, waarbij de onderdelen als sterke merken gelden, maar het geheel meer is dan de som der delen.

Uniek aan de nieuwe website is dat studenten en medewerkers met hun AHK-account kunnen inloggen en vervolgens aanvullende, op maat gerichte informatie aantreffen. Tevens kunnen zij vanaf elke pagina van het AHKweb direct door naar hun persoonlijke portal, webmail en de leeromgeving Blackboard, alsmede naar diverse relevante plekken op de website.

Het ontwerp voor de nieuwe website is gemaakt door ontwerpbureau Thonik; de techniek is gerealiseerd door Netklaar.

Contact
De webredactie van de AHK is benieuwd naar uw ervaringen met de nieuwe site. U kunt uw opmerkingen sturen naar Bart Gijswijt, senior webredacteur, via webredactie@ahk.nl. Ook als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met de AHK-webredactie.

Delen