Farewell Facebook, tweedejaars oefening van Filmacademiestudenten in het nieuws

Gepubliceerd op

Regiestudent Joep van Osch en zijn medestudenten maakten met hun tweedejaars oefening Farewell Facebook een korte actuele film. In de documentaire wil Van Osch de gekte van Facebook aantonen en keert hij zich aan het eind van de film af van dit sociale netwerk. De film is te zien via YouTube en op deze site en trok al veel belangstelling.

 

Joep zat onder andere aan tafel bij De Wereld draait door. De vragen die hij zich stelde voor hij aan de film begon waren: Kan ik Facebookvrienden zijn met mijn ouders? Moet ik iemand toevoegen die ik eigenlijk niet ken? Vinden andere mensen mijn status update wel grappig genoeg?

Regie - Joep van Osch
Creatief Producent - Casper Eskes
Camera - Sanna Mensonides
Sound Design - Thijmen van der Poll
Montage - Matthias den Hartog
Production Design - Claire Lintelo
VFX Supervisor - Ewoud Visser


De wereld draait door

Linda Magazine (scroll naar beneden)

Delen