Lezing door de Vlaamse acteur en theatermaker Benjamin Verdonck

Gepubliceerd op

De Vlaamse acteur en theatermaker Benjamin Verdonck zal op maandag 22 november op uitnodiging van Artist in Residence (AIR) Paul Koek in het danstheater van de Theaterschool een lezing geven. Het is de eerste lezing in het kader van het AIR-programma van Paul Koek voor de opleiding Productie podiumkunsten.

Benjamin Verdonck zoekt als acteur en theatermaker vaak de openbare ruimte op en onderzoekt wat kunst daarin kan betekenen. In bovenstaand filmpje is zijn project 'The great swallow' in Rotterdam te zien.

Paul Koek is sinds 2009 als Artist in Residence verbonden aan de opleiding Productie podiumkunsten van de Theaterschool. Zijn residency maakt deel uit van het Artist in Residence-programma van het lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling.

AIR is een programma van het lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling in samenwerking met de faculteiten van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Tijd en locatie
maandag 22 november 2010, 18.00 uur
Danstheater, de Theaterschool, Jodenbreestraat 3, Amsterdam
De toegang is vrij; aanmelden verplicht via lennart.bosker[EMAIL BESCHERMD]@[EMAIL BESCHERMD]ahk.nl

Delen