Studenten en oudstudenten over de culturele kaalslag

Gepubliceerd op

Op 22 november organiseert FNV KIEM, op initiatief van en in samenwerking met Freek de Jonge in de Heineken Music Hall in Amsterdam de avond 'Leve de Beschaving'. Studenten en oudstudenten van de Filmacademie maakten in samenwerking met het Conservatorium en de Master Composing for Film twee korte films.

 

Op 22 november organiseert FNV KIEM, op initiatief van en in samenwerking met Freek de Jonge in de Heineken Music Hall in Amsterdam de avond 'Leve de Beschaving'. Studenten en oudstudenten van de Filmacademie maakten in samenwerking met het Conservatorium en de Master Composing for Film twee korte films.

Aan de avond werken verder mee:  Metropole Orkest, Moke, Kyteman, Introdans, Carel Kraayenhof, NUHR, Brigitte Kaandorp, Gijs Scholten van Aschat, Ernst Daniél Smid, Wende Snijders, Ruth Jacott, Waylon, NITS, Acda en de Munnik, de Nederlandse Opera Stichting, het Leerorkest uit de Bijlmer en diverse kunstinstellingen en –opleidingen, die hun medewerking spontaan toezegden, wordt het een memorabele avond. Presentatie is in handen van Freek de Jonge en sidekick Giel Beelen.

Delen