Vier nominaties voor Archiprix 2011

Gepubliceerd op

Bij de opening van de jaarlijkse Afstudeertentoonstelling op vrijdag 5 november 2010 koos de Academie van Bouwkunst uit 21 afstudeerprojecten vier ontwerpen die meedingen naar de prestigieuze Archiprix 2011. De genomineerden zijn Anna Borissova, Jan Martijn Eekhof, Gregor van Lit en Thomas van Nus.

Bij de opening van de jaarlijkse Afstudeertentoonstelling op vrijdag 5 november 2010 koos de Academie van Bouwkunst uit 21 afstudeerprojecten vier studenten die mogen meedingen naar de prestigieuze Archiprix 2011. De genomineerden zijn Anna Borissova, Jan Martijn Eekhof, Gregor van Lit en Thomas van Nus.

De jury bestaande uit Rogier van den Berg, Aart Oxenaar, Machiel Spaan, Marieke Timmermans en de Italiaanse stedenbouwkundige Bernardo Secchi heeft in het bijzonder gekeken naar het niveau van het onderzoek, de constitutie van de uitwerking en naar de overtuigingskracht van het ontwerp.

De Nederlandse ontwerpopleidingen nomineren jaarlijks hun beste afstudeerplannen voor deelname aan de prestigieuze Archiprix. Aankomend talent wordt vaak voor het eerst door Archiprix gepresenteerd.

Lees verder


vlnr. Gregor van Lit, Thomas van Nus, Machiel Spaan

Tentoonstelling: locatie en openingstijden
De afstudeertentoonstelling met het werk van 21 deelnemers is te bezichtingen t/m 3 december 2010, geopend op werkdagen van 10.00-17.00 uur in de Omloop van de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213 te Amsterdam. De toegang is gratis.

Delen