Informatieavond voorbereidende cursus Architectuur

Gepubliceerd op

Wil je een masteropleiding Architectuur aan de Academie van Bouwkunst volgen maar beschik je niet over de juiste vooropleiding? Met de voorbereidende cursus Architectuur kun je je deficiënties wegwerken. Op donderdag 20 mei organiseert de Academie een informatieavond over deze cursus.

Studenten die een hogere beroepsopleiding architectonische vormgeving of interieurarchitectuur gedaan hebben, kunnen de voorbereidende cursus Architectuur volgen. Deze cursus dient om de technische kennis op een zodanig peil te brengen dat studenten met een verschillend ingangsniveau op constructief en technisch gebied gelijkwaardig aan de master Architectuur kunnen beginnen.

Programma
17.30 uur: Aanvang

18.00 uur: Toelichting programma door Gus Tielens en Jos Rijs. (Oud) cursisten vertellen over hun ervaring, waarna gelegenheid tot het stellen van vragen.

19.00 uur: Einde bijeenkomst, waarna gelegenheid tot het bijwonen van de Capita Selecta-lezing van Harry Blesser en Linda-Ruth Salter.

Wij stellen het op prijs als je je aanmeldt voor de informatieavond:
Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Locatie
Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213, 1011 PG,  Amsterdam. Aansluitend aan de informatieavond vindt in de Hoge Zaal een Capita Selecta-lezing plaats rond het thema Music, Space and Architecture. De lezing is gratis te bezoeken; aanvang 20.00 uur (voertaal is Engels).

Aanmelden
en inschrijven
Eenieder die zich wil aanmelden voor de voorbereidende cursus Architectuur wordt gevraagd een portfolio, een motivatiebrief, een kopie van het bachelordiploma, het diploma van de middelbare school en een ingevuld aanmeldingsformulier in te leveren. Dit kan tijdens de voorlichting op 20 mei, maar uiterlijk op donderdag 27 mei 2010.
Het portfolio en de andere documenten kunnen worden ingeleverd bij het studiesecretariaat van de Academie van Bouwkunst. Vermeld s.v.p. je naam en telefoonnummer op alle onderdelen.

Op vrijdag 28 mei worden de portfolio's beoordeeld. Uiterlijk 1 juni wordt bekendgemaakt of je voldoet aan de toelatingscriteria. Na deze datum kunnen de portfolio's weer worden afgehaald bij het studiesecretariaat. 

Delen