Summer school Remix Culture - crossovers in art & media education

Untitled - Hugo Kaagman

Gepubliceerd op

De master Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) organiseert van 4 tot en met 9 juli een internationale summer school Remix Culture. Deze zesdaagse nascholing gaat in op de mogelijkheden die hedendaagse technologische ontwikkelingen bieden voor interdisciplinaire kunsteducatie. Special guest is sample-artiest Eboman.

 

De eerste editie van de summer school is bedoeld voor docenten en studenten die lesgeven aan twaalf- tot achttienjarigen en die de opgedane kennis toe kunnen passen in hun kunst- of medialessen. Docenten uit verschillende kunstdisciplines (beeldende kunst, muziek, theater, dans) krijgen theorielessen en workshops, en ontwerpen samen interdisciplinair lesmateriaal onder leiding van experts uit de media- en kunsteducatie. De cursus vindt plaats bij de master Kunsteducatie aan het Waterlooplein 211-213 in Amsterdam.

Op het programma staan workshops en lezingen door inspirerende kunstenaars en wetenschappers en excursies naar diverse moderne kunst- en media-instellingen in Amsterdam. 

Delen