Niet aaien - ik werk

Gepubliceerd op

Niet aaien - Ik werk is een expositie van het eigen werk van de eerstejaarsstudenten van de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving - instroom. Een van de klasgenoten is afhankelijk van een hulphond. De hond wordt opgeleid door hulphondenschool De Click. Om De Click te helpen is het mogelijk te doneren en / of werk te kopen.

Niet aaien - Ik werk is een expositie van het eigen werk van de eerstejaarsstudenten van de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving - instroom. Een van de klasgenoten is afhankelijk van een hulphond. De hond wordt opgeleid door hulphondenschool De Click. Om De Click te helpen is het mogelijk te doneren en / of werk te kopen. 

Tijd
Opening en feest: vrijdag 18 maart vanaf 17.00 uur
Expositie: zaterdag 19 en zondag 20 maart van 12.00 - 17.00 uur
Hondendemonstratie: zondag 14.00 uur

Meer informatie
www.basisburo.nl
www.de-click.nl


Delen