Talenten creëren 'Op-Art'-omgeving op Talentendag

Gepubliceerd op

Zesentwintig middelbare scholieren namen op 12 maart 2011 deel aan de Talentendag van de Academie voor Beeldende Vorming. Onder begeleiding van de docenten Joke Werkhoven, Lot Moorrees en Kees Streefkerk creëerden de talenten hun eigen omgeving rond het thema 'Op-Art'.

 

De Academie voor Beeldende Vorming organiseert tweemaal per jaar gelijktijdig met de open dag een talentendag voor middelbare scholieren die een passie hebben voor beeldende kunst en lesgeven. Docenten van de Academie gaan met de scholieren aan de slag met verschillende technieken (2d, 3d, nieuwe media) en materialen.

Op de talentendag van zaterdag 12 maart stond het thema 'Op-Art' centraal. Foto's van de talenten in de door hen gecreëerde omgeving in zelfgemaakte t-shirts zijn te bekijken op Flickr.

Delen