Fanny Alofs treedt op in Carnegie Hall

Gepubliceerd op

Alumna Fanny Alofs, die bij ons jazz-zang studeerde in de masteropleiding, neemt van 11 t/m 15 april in New York deel aan masterclasses o.l.v. sopraan Dawn Upshaw en componist Donnacha Dennehy. De stukken die in deze masterclasses worden ingestudeerd, gaan in première op 16 april in La Guardia Performance Center, Queens, en op 17 april in Carnegie Hall, Manhattan.

Alumna Fanny Alofs, die bij ons jazz-zang studeerde in de masteropleiding, neemt van 11 t/m 15 april in New York deel aan masterclasses o.l.v. sopraan Dawn Upshaw en componist Donnacha Dennehy. Voor deze masterclass heeft het Weill Music Institute vier jonge componisten uitgenodigd om nieuwe liederen te schrijven voor tien jonge zangers die zich toeleggen op hedendaags klassiek. De stukken gaan in première op 16 april in La Guardia Performance Center, Queens, en op 17 april in Carnegie Hall, Manhattan.

Meer informatie

Delen