Films van Lichting 2011 ook vertoond tijdens ITs Festival

Gepubliceerd op

De films Appartement F12, Desideratum en Zeppelin/Boorman zullen op vrijdag 24 juni worden vertoond tijdens het ITs Festival (Internationaal Theaterscholen Festival) in Amsterdam.

 

Van donderdag 23 juni t/m vrijdag 1 juli 2011 staan de theaters in de binnenstad van Amsterdam weer in het teken van het International Theatre School Festival Amsterdam. Jonge afstuderende podiumkunstenaars uit binnen- én buitenland presenteren zich aan een divers publiek bestaande uit reguliere theaterliefhebbers, castingbureaus, programmeurs, productiehuizen en pers. Het ITs Festival Amsterdam vormt al 22 jaar dé springplank naar de beroepspraktijk voor jong theater- en danstalent.

Jaarlijks worden tijdens het festival ook een aantal films van de Filmacademie vertoond. Dit jaar zijn dat onder andere Appartement F12, Desidiratum en Zeppelin/Boorman.

Delen