Afstudeerders presenteren onderzoeksresultaten

Gepubliceerd op

Als onderdeel van hun afstuderen presenteren studenten van de Academie voor Beeldende Vorming de resultaten van een empirisch onderzoek dat zij het afgelopen jaar uitgevoerd hebben. Hun onderzoekspresentaties geven inzicht in hedendaagse kwesties die spelen in de kunst- en onderwijspraktijk, bezien vanuit het perspectief van een nieuwe generatie docenten.

Als onderdeel van hun afstuderen presenteren studenten van de Academie voor Beeldende Vorming de resultaten van een empirisch onderzoek dat zij het afgelopen jaar uitgevoerd hebben. Hun onderzoekspresentaties geven inzicht in hedendaagse kwesties die spelen in de kunst- en onderwijspraktijk, bezien vanuit het perspectief van een nieuwe generatie docenten.

Op donderdag 19 mei zijn de presentaties van de voltijdstudenten; op donderdag 26 mei die van de deeltijdstudenten. De presentaties duren elk ongeveer 20 minuten en zijn gegroepeerd op onderwerp of onderwijstype. De afgestudeerden zijn bevoegd tot het lesgeven in de beeldende en ckv-vakken en voor kunsteducatieve functies in het buitenschoolse werkveld.

Wilt u bij de presentaties aanwezig zijn, stuur dan een e-mail naar Ingrid Grunwald, ingrid.grunwald@ahk.nl.

Na afloop is er een borrel.

Van 8 tot en met 10 juli exposeren alle studenten hun beeldend eindwerk in het gebouw van de Academie.

Delen