De Meisjes van Thijs gaan naar Marseille

Gepubliceerd op

De Nederlandse internetkomedie ‘De Meisjes van Thijs’ van regisseur Joris van den Berg (regie, 2006) en producent Blackframe (Sanne Cousijn, productie, 2006 en Camiel Zwart, regie, 2006) is als enige Nederlandse serie geselecteerd voor de eerste editie van het Marseille Webfest.

 

De Nederlandse internetkomedie ‘De Meisjes van Thijs’ van regisseur Joris van den Berg (regie, 2006) en producent Blackframe (Sanne Cousijn, productie, 2006 en Camiel Zwart, regie, 2006) is als enige Nederlandse serie geselecteerd voor de eerste editie van het Marseille Webfest.

Het Marseille Webfest is een uniek festival in Europa dat zich volledig richt op online fictie webseries en vindt plaats op 14 en 15 oktober 2011. Het festival focust op de nieuwe mogelijkheden die nieuwe media bieden in de audiovisuele sector, zowel op financierings- als op vertoningsgebied. Een viertal afleveringen van ‘De Meisjes van Thijs’ werd eerder deze maand al geselecteerd voor het Nederlands Online Film Festival

www.meisjesvanthijs.nl

Delen