Bumblefuck, USA: buitenschools project Filmacademiestudenten in première

Gepubliceerd op

Op vrijdag 17 juni gaat de speelfilm ‘Bumblefuck, USA’, geregisseerd door Aaron Douglas Johnston (derdejaars regie fictie), in première op het Frameline Festival te San Francisco. Daarna draait de film op 13 juli op het Outfest Film Festival in Los Angeles. Het is een buitenschools project.

Op vrijdag 17 juni ging de speelfilm ‘Bumblefuck, USA’, geregisseerd door Aaron Douglas Johnston (derdejaars regie fictie), in première op het Frameline Festival te San Francisco. Daarna draait de film op 13 juli op het Outfest Film Festival in Los Angeles. Het is een buitenschools project. 

De film is opgenomen in Aarons geboorteplaats Muscatine, Iowa (VS) met een crew van studenten van de Filmacademie. In de afwerkingsfase is de film gesubsidieerd door het Nederlands Filmfonds. ‘Bumblefuck, USA’ is inmiddels ook geselecteerd voor het Nederlands Film Festival. Kijk voor meer informatie op Facebook

Delen