Farewell Facebook wint VERS award

Gepubliceerd op

Farewell Facebook, de tweedejaars documentaire van Joep van Osch en Casper Eskes heeft de VERS award 2011 gewonnen. VERS is een wedstrijd voor nieuwe filmmakers. De VERS Awards worden ondersteund door Het Filmfonds, Filmmore, Camalot, Binger Filmlab en Het Ketelhuis.

 

Farewell Facebook, de tweedejaars documentaire van Joep van Osch en Casper Eskes heeft de VERS award 2011 gewonnen. VERS is een wedstrijd voor nieuwe filmmakers. De VERS Awards worden ondersteund door Het Filmfonds, Filmmore, Camalot, Binger Filmlab en Het Ketelhuis.

De korte documentaire gaat over de absurditeit van sociale netwerken op internet.

De Juryprijs (10.000, – aan apparatuur voor een volgende film beschikbaar gesteld door Filmmore en Camalot)  werd door een vakjury toegekend. De selectiecommissie bestond uit Tom Fassaert (regisseur), Frank Hoeve (producent), Willem Bosch (scenarist) en Sacha Polak (regisseur). 

Bekijk hier de film

Delen