Fotograaf Bert Teunissen onthult tentoonstelling

foto's Sjaak van der Leden - www.sjaakled.nl

foto's Sjaak van der Leden - www.sjaakled.nl

Gepubliceerd op

Op woensdag 15 juni onthulde fotograaf Bert Teunissen de tentoonstelling van 26 fotoportretten die Alex Wuijts en Hayo van Gemert van hun jaargenoten maakten. Teunissen begeleidde de fotoserie als coach.

 

Op woensdag 15 juni onthulde fotograaf Bert Teunissen de tentoonstelling van 26 fotoportretten die Alex Wuijts en Hayo van Gemert van hun jaargenoten maakten. Teunissen begeleidde de fotoserie als coach.

Bert Teunissen (1959, Ruurlo) had diverse grote foto-exposities in binnen- en buitenland en publiceerde een aantal fotoboeken. Sinds 13 jaar is hij bezig met het project Domestic Landscapes. 

De foto's worden geƫxposeerd in de vitrines aan de Sint Antoniebreestraat en zijn tot en met begin juli te bezichtigen. De tentoonstelling kwam tot stand in samenwerking met het wijkcentrum d'Oude Stadt.

 

Delen