Lichting 2011 presenteert zich online

Gepubliceerd op

Aan het eind van dit studiejaar levert de AHK opnieuw enkele honderden getalenteerde kunstenaars en kunstdocenten af. Studenten van de Theaterschool, de Academie voor Beeldende Vorming, de Nederlandse Film en Televisie Academie, de Reinwardt Academie en de master Kunsteducatie presenteren zich dit jaar ook online met hun eindwerk.

 

Op de website van Lichting 2011 presenteren zich zo’n 250 studenten met informatie over hun eindwerk en vertellen zij over de passie voor hun vak. Velen tonen ook beeldmateriaal van hun afstudeerwerk, en bij de Theaterschool en de Filmacademie worden ook de diverse projecten beschreven waarin studenten hebben samengewerkt.

Lichting 2011: alle opleidingen
Lichting 2011 de Theaterschool
Lichting 2011 Academie voor Beeldende Vorming
Lichting 2011 Nederlandse Film en Televisie Academie
Lichting 2011 Reinwardt Academie
Lichting 2011 master Kunsteducatie

De komende weken is er nog de gelegenheid om het werk van de afstudeerders in het echt te aanschouwen. Zo zijn er van dinsdag 28 juni tot en met vrijdag 1 juli openbare vertoningen van alle eindexamenfilms in de Filmacademie, Markenplein 1; zijn van 23 juni tot en met 1 juli eindexamenvoorstellingen van theater- en dansstudenten te zien tijdens het ITs Festival op diverse podia in Amsterdam; en start op vrijdag 8 juli de eindexamenexpositie van de Academie voor Beeldende Vorming.


Studeer je dit jaar zelf af aan de AHK en sta je nog niet vermeld op de site? Of wil je nog informatie aan je profiel toevoegen? Neem dan contact op met de AHK-webredactie via webredactie@ahk.nl.

Delen