Schools - deelname AMCh en SNDO aan uitwisseling en voorstellingen in Angers

Gepubliceerd op

Het Centre National de Danse contemporaine in Angers organiseerde van 13-19 juni voor de tweede keer het evenement 'Schools', een uitwisseling van een week waarin studenten en docenten van verschillende dansscholen uit Europa en daarbuiten ervaringen en praktijken uitwisselen.

Het Centre National de Danse contemporaine in Angers organiseerde van 13-19 juni voor de tweede keer het evenement 'Schools', een uitwisseling van een week waarin studenten en docenten van verschillende dansscholen uit Europa en daarbuiten ervaringen en praktijken uitwisselen.

De opleidingen die deelnamen zijn naast Amsterdam Master of Choreography en SNDO Shool for New Dance Development:  CNDC (Angers, FR), Laban (Londen, UK), Forum Dança (Lissabon, PT), Parts (Brussel, B), Bennington College (Vermont, USA), University of Dance and Circus (Stockholm, SE), CDC (Toulouse, FR), Mimar Sinan Fine Arts University (Istanbul, TR) en SEAD (Salzburg, AT). 

Naast workshops, debatten en informele toonmomenten zijn er ook publieke voorstellingen. De Amsterdamse Master of Choreography (AMCh) presenteert werk van Adham Hafez (afstuderend) en Ayse Orhon (aankomend student). De SNDO toont werk van Magda Ptasznik, Michele Rizzo, Simon Tanguy en Fernando Belfiore.

Meer informatie: http://www.cndc.fr/schools/index.html

Download het persbericht


Delen